Életünk négyes(b)en

Mindennapjainkról - hogy az apró örömök (és bánatok) ne merüljenek feledésbe :)

Fénykép0238.jpg 
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Így fejlődtek 2 éves korig

Hozzászólások

  • Csöppke: Wow, nagyon szépen rajzol Levi!!! :) (2013.04.10. 08:38) 136. Téli-tavaszi termés
  • Timocska_: Háááát, ez nagyon ismerős! :-) Egyszer majdcsak elmúlik, addig meg kitartás nekünk! :-) (2013.03.03. 06:58) 128. Hiszti van....
  • tenkata: Nem hiszem el, hogy már egy éves a kismanó! (És még nem is találkoztunk vele... :((( ) Isten éltes... (2012.11.19. 13:31) 106. Egy év
  • nlia: Szia! Hogy vagytok? Remélem már el is felejtettétek a kiütéseket és a lázat! Puszi Nektek (2012.08.25. 22:13) 103. Gyógyulgat
  • EmmaAnna: Nagyon ügyi! Nálunk az extra apró dolgoknak van egy külön apróságos doboz, azzal ha Maja is ott va... (2012.05.27. 21:43) 87. Mászik a baba
  • Utolsó 20

























































38. Rajzok

2011.10.26. 12:01 - edinahatle

Címkék: levi ovis dolgok

Mindig is úgy gondoltam, jobb, ha az ember beismeri, ha valamivel kapcsolatban „kihívásokkal küzd”. Rajzolás terén én küzdök is rendesen. Mondjuk csak ki nyugodtan: iszonyatosan tehetségtelen vagyok hozzá, és (valószínűleg épp emiatt) soha nem is éreztem olthatatlan vágyat az önkifejezés eme formája iránt.
Amikor anyaként szembesültem a gyermeki alkotói vágy első jeleivel, elhatároztam, nem hagyom, hogy saját frusztráltságom gátat szabjon lelkes csemetém szárnypróbálgatásainak.
Mondhatom, furdalt is a lelkiismeret rendesen, mikor Levin azt láttam, nem köti le különösebben a papír és a ceruza, pedig már viszonylag korán rendelkezésére állt  a festéktől a zsírkrétáig sokféle eszköz. És még le is ültem vele nem kevésszer, hogy lelkiismeretes szülőként próbáljam ösztönözni, vagy legalábbis (a magam csökött módján) bemutassam neki a rajzolásban rejlő lehetőségeket.
Aztán egyszer csak ráérzett az ízére, főleg, amióta óvodás lett. Szerencsére az óvónénik sokkal tehetségesebbek nálam, ráadásul hivatásuknál fogva tudnak jó néhány olyan kunsztot, ami még érdekesebbé teszi a gyerekek számára a pacsmagolást :) Örülök, hogy végül így alakult, és azóta is lelkesen tárolgatom az egyre nagyobb számban gyűlő műveket.  Íme néhány gyöngyszem, melyek a szkennelés szabta határok, az időnként gyűrött papír, és az óvodai riszájkling következtében a papír hátoldaláról át-áttűnő nyomtatások dacára közel állnak a szívemhez:

A napocska-korszak volt az első szerelem. Azóta is számtalan színben és technikával készülnek --- napocska forevör.
napocska.jpg
Ez itt egy pillangó (lelkes Pillangó csoportosok vagyunk) – kicsit egyszínű, de nekem akkor is tetszik.
pillango.JPG
Ezt a rajzot Apának készítette meglepetésnek, mikor egy hétvégére elutazott. (a nagy szívet a végén nekem kellett köré rajzolni…).
rajzapanak.JPG
Egy rajz Leviről (balra) és Bálint barátjáról (jobbra), amint az ősz elején potyogni kezdő gesztenyék (igen, a nagy parna pacákról van szó) között játszanak.
levibalintgesztenye.jpg
Egy-egy mű Anyáról és Apáról (az én portrém anyák napjára készült).
anya_apa.jpg
Ez a legfrissebb kedvencem --- az oviban sokat foglalkoznak az évszakokkal. Ezt még az ősz eleji napsütéses meleg napok egyikén rajzolták-ragasztották.
osz.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://negyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr733331019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása