Életünk négyes(b)en

Mindennapjainkról - hogy az apró örömök (és bánatok) ne merüljenek feledésbe :)

Fénykép0238.jpg 
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Így fejlődtek 2 éves korig

Hozzászólások

  • Csöppke: Wow, nagyon szépen rajzol Levi!!! :) (2013.04.10. 08:38) 136. Téli-tavaszi termés
  • Timocska_: Háááát, ez nagyon ismerős! :-) Egyszer majdcsak elmúlik, addig meg kitartás nekünk! :-) (2013.03.03. 06:58) 128. Hiszti van....
  • tenkata: Nem hiszem el, hogy már egy éves a kismanó! (És még nem is találkoztunk vele... :((( ) Isten éltes... (2012.11.19. 13:31) 106. Egy év
  • nlia: Szia! Hogy vagytok? Remélem már el is felejtettétek a kiütéseket és a lázat! Puszi Nektek (2012.08.25. 22:13) 103. Gyógyulgat
  • EmmaAnna: Nagyon ügyi! Nálunk az extra apró dolgoknak van egy külön apróságos doboz, azzal ha Maja is ott va... (2012.05.27. 21:43) 87. Mászik a baba
  • Utolsó 20

























































82. Péntek 13

2012.05.07. 08:33 - edinahatle

Címkék: fotók levi orvosos

Nem vagyok babonás alkat, tulajdonképpen csak most, csaknem egy hónap elteltével eszméltem rá, hogy az eset épp péntek 13-án történt.
Egyszer mindenen túl „kell” esni, így most mi is átestünk a tűzkeresztségen: Levi megszerezte az első örökre nyomot hagyó sebét.
Történt ugyanis, hogy azon a bizonyos pénteken a nagymamájára testáltuk a mi kis örökmozgó bakfittykirályfinkat. Én épp egy kád forró vízben ülve próbáltam élvezni a gyermeklélekszám feleződésével járó viszonylagos nyugalmat, amikor csörgött Apa telefonja, és jött a hír: Levi a sürgősségin kötött ki, ugyanis úszás után az öltözőben leesett a padról, beütötte hátul a fejét, csúnyán vérzett, és mentővel vitték be a kórházba…. Mire mi egyáltalán tudomást szereztünk a dologról, Levi már túl volt a vizsgálaton és a röntgenen, így sajnos nem lehettünk ott vele… A telefon után Apa persze azonnal rohant a kórházba (közel lakunk, kb. 4 percre), és hazahozta a kissé hüppögő törpénket, akinek a nagy ijedségen túl szerencsére nem lett súlyosabb baja. A feje nem tört be, „csak” felszakadt a bőr. Varrni nem kellett, ragasztották, kapott egy kötést, amit persze második nap sikeresen eláztatott fürdés közben, így nyertünk még egy kört a kórházba, hogy gyorsan átkössék.

Egy hétig nem ment oviba, két hét és 3 nap után pedig már újra csobbanhatott a vízben, mert begyógyult a seb (hihetetlen, hogy a gyerekeknél milyen gyorsan megy ez). Valószínűleg megmarad majd a helye, de egy jó kis frizurával eltakarható.
Pedagógiai haszna a balesetnek azt hiszem, nem volt, legalábbis Levi pont ugyanolyan szeleburdi módon közlekedik, mint előtte… Így aztán csak remélni tudjuk, hogy hamarosan benő egy kicsit a feje lágya, és addig sem éri nagyobb baleset.

A bejegyzés trackback címe:

https://negyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr964492706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EmmaAnna 2012.05.08. 13:16:59

Jaj szegény Levi... Örülök hogy azért könnyen megúszta a dolgot és hogy újra egy vidám-felhőtlen kis kópé. :)


süti beállítások módosítása