Életünk négyes(b)en

Mindennapjainkról - hogy az apró örömök (és bánatok) ne merüljenek feledésbe :)

Fénykép0238.jpg 
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Így fejlődtek 2 éves korig

Hozzászólások

  • Csöppke: Wow, nagyon szépen rajzol Levi!!! :) (2013.04.10. 08:38) 136. Téli-tavaszi termés
  • Timocska_: Háááát, ez nagyon ismerős! :-) Egyszer majdcsak elmúlik, addig meg kitartás nekünk! :-) (2013.03.03. 06:58) 128. Hiszti van....
  • tenkata: Nem hiszem el, hogy már egy éves a kismanó! (És még nem is találkoztunk vele... :((( ) Isten éltes... (2012.11.19. 13:31) 106. Egy év
  • nlia: Szia! Hogy vagytok? Remélem már el is felejtettétek a kiütéseket és a lázat! Puszi Nektek (2012.08.25. 22:13) 103. Gyógyulgat
  • EmmaAnna: Nagyon ügyi! Nálunk az extra apró dolgoknak van egy külön apróságos doboz, azzal ha Maja is ott va... (2012.05.27. 21:43) 87. Mászik a baba
  • Utolsó 20

























































150. Gyermeknap

2013.06.13. 19:26 - edinahatle

Címkék: programok ünnep fotók játékok

Idén az időjárás nem igazán kedvezett a gyereknapi rendezvényeknek... Apa már előző nap szorgosan böngészte a különböző előrejelzéseket, így tudtuk, hogy reggel még talán érdemes lelátogatni a dunaparti gyereknapi "vurstliba", mert csak valamikor a délelőtt közepére jósoltak esőt. Így aztán az elsők között érkeztünk a rendezvényre 9 előtt pár perccel, sok árus még komótosan pakolgatta a portékáját.

Egyből a hatalmas ugrálóvár felé vettük az irányt, és óriási szerencsénkre egyetlen kisgyerek ugrált még csak odabent, így Csongort is odaengedtem, hogy kipróbálja a műfajt. Nagyon meglepődtünk, mert Csongor tétovázás nélkül ringatta magát az ugrálóváron, bemászott a belsejébe, sőt, majdnem teljesen egyedül mászott fel a csúszda részre, pedig jó magas volt és nagyon meredek. Levivel együtt nagyokat csúszdázott és ugrált, legalább húsz percen keresztül még zavartalan volt a móka, aztán egyre több kisgyerek vette birtokba az ugrálóvárat, így jobbnak láttuk, ha Csongor befejezi a mókát.

gyereknap5.jpg

gyereknap2.jpg

gyereknap6.jpg

gyereknap3.jpg

A nagy ugrálás után felfedeztük a helyi Jószolgálati Otthon által az esélyegyenlőség jegyében szervezett játékterephez, ahol sok-sok népi és ügyességi játék várta a gyerekeket, volt még trambulin, a piciknek minicsúszda, a nagyobbaknak pedig kreatívkodós részleg. Kellemes másfél-két órát töltöttünk ott a srácokkal, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Levi kipróbált szinte mindent, nagyon ügyi volt. Csongort a horgászós játék teljesen lebilincselte, aztán felfedezte a célbadobós labdákat, azokat kergette jobbra-balra, focizott, csúszdázott is, és általában véve nagyon jól érezte magát.

gyereknap1.jpggyereknap7.jpg

A végén az eső előtt még arra is jutott idő, hogy Levi dodzsemezzen egyet Apával a vurstliban, nagyon élvezték szerintem mind a ketten.

Itthon is igyekeztünk a gyerekek kedvében járni, nagyokat játszottunk, Levi kérésére sütit sütöttünk, el is röpült a nap. A rossz idő ellenére nagyon jó kis nap kerekedett belőle, jó volt látni, mennyire önfeledten örültek a srácok a közösen eltöltött időnek.

gyereknap4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://negyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr735360289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása