Életünk négyes(b)en

Mindennapjainkról - hogy az apró örömök (és bánatok) ne merüljenek feledésbe :)

Fénykép0238.jpg 
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Így fejlődtek 2 éves korig

Hozzászólások

  • Csöppke: Wow, nagyon szépen rajzol Levi!!! :) (2013.04.10. 08:38) 136. Téli-tavaszi termés
  • Timocska_: Háááát, ez nagyon ismerős! :-) Egyszer majdcsak elmúlik, addig meg kitartás nekünk! :-) (2013.03.03. 06:58) 128. Hiszti van....
  • tenkata: Nem hiszem el, hogy már egy éves a kismanó! (És még nem is találkoztunk vele... :((( ) Isten éltes... (2012.11.19. 13:31) 106. Egy év
  • nlia: Szia! Hogy vagytok? Remélem már el is felejtettétek a kiütéseket és a lázat! Puszi Nektek (2012.08.25. 22:13) 103. Gyógyulgat
  • EmmaAnna: Nagyon ügyi! Nálunk az extra apró dolgoknak van egy külön apróságos doboz, azzal ha Maja is ott va... (2012.05.27. 21:43) 87. Mászik a baba
  • Utolsó 20

























































151. Ballagás

2013.06.13. 19:45 - edinahatle

Címkék: fotók levi ovis dolgok

2013. május 30-án eljött az évzáróval egybekötött óvodai ballagás napja, amire Leviék már régóta nagyon készültek. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, hiába lógott erőteljesen az eső lába, valahogy mégis megkímélt minket, így a szobányi tornaterem helyett az udvaron tarthatták az ünnepséget, ahol minden gyerek, szülő, nagyszülő és egyéb vendég kényelmesen elfért.

A kötelező jellegű hivatalos igazgatói beszéd után az oviban maradó gyerekek verssel búcsúztatták a nagyokat, akik pedig egy kis néptáncbemutatóval köszöntek el az ovitól.

ballagas1.jpgAranyosak voltak a gyerekek, volt, aki egész ügyesen ropta, sokak amolyan nyeglén csetlettek-botlottak. Levi inkább az utóbbi kategóriába tartozott, látszott rajta, hogy nagyon izgul :) Közben lopva próbált minket megtalálni a tömegben, jó volt látni, ahogy megörült a nagyszüleinek (mindkét Mama és persze Papó is eljött), Pannának, na és persze Csongornak, aki Apa ölében a földön ücsörögve meglepő türelemmel bírta a ceremóniát.

ballagas2.jpg

A tánc után persze jött a ballagós-éneklős-óvodán-végigsétálós rész, aztán bevonultunk a csoportszobába, ahol egy kis tortázás következett, no meg némi könnyes búcsú az óvó nénik részéről.

ballagas3.jpgFura érzés volt ott állni. Eltelt három év, Levi nagyon sokat nőtt, fejlődött, tanult és változott ezalatt az idő alatt, és az, hogy most ilyen remek kis fickó lett belőle, részben az óvónőknek és dajka néniknek köszönhető. A sok-sok játékba ágyazott fejlesztés, aztán később a célzott foglalkozások (a nagy kedvenc a számolás és a verstanulás volt), a rengeteg mindenféle program, családi délutánok, színházlátogatások, kirándulás, fagyizás mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy Levente élményekkel gazdagon és kellemes emlékeket őrizve töltse el ezt a három évet, és ez végül is minden esetleges kellemetlenséget elhalványít.

A bejegyzés trackback címe:

https://negyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr25360329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása