Életünk négyes(b)en

Mindennapjainkról - hogy az apró örömök (és bánatok) ne merüljenek feledésbe :)

Fénykép0238.jpg 
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Így fejlődtek 2 éves korig

Hozzászólások

  • Csöppke: Wow, nagyon szépen rajzol Levi!!! :) (2013.04.10. 08:38) 136. Téli-tavaszi termés
  • Timocska_: Háááát, ez nagyon ismerős! :-) Egyszer majdcsak elmúlik, addig meg kitartás nekünk! :-) (2013.03.03. 06:58) 128. Hiszti van....
  • tenkata: Nem hiszem el, hogy már egy éves a kismanó! (És még nem is találkoztunk vele... :((( ) Isten éltes... (2012.11.19. 13:31) 106. Egy év
  • nlia: Szia! Hogy vagytok? Remélem már el is felejtettétek a kiütéseket és a lázat! Puszi Nektek (2012.08.25. 22:13) 103. Gyógyulgat
  • EmmaAnna: Nagyon ügyi! Nálunk az extra apró dolgoknak van egy külön apróságos doboz, azzal ha Maja is ott va... (2012.05.27. 21:43) 87. Mászik a baba
  • Utolsó 20

























































85. Kiruccanás

2012.05.14. 10:27 - edinahatle

Címkék: programok fotók csongor alvós

Pénteken megtettük első nagyobb nem-autós kiruccanásunkat Csongorral: felvonatoztunk Budapestre, hogy beugorjunk a munkahelyemre, és hogy találkozzunk Timivel és Krisztivel.

Nagyon jól telt a nap, bár a sok új helyzet és információ kicsit megzavarta Csongor alvókáját, így aztán időnként nagy nyűgösködés és gyakori (mondhatnám úgy is, hogy számtalan) szopizás tarkította a napot.

Azt reméltem, hogy a odafelé a vonaton alvással tölti majd az időt (hiszen az utazás pont egybeesett a délelőtti alvás idejével), de persze a vonat, a zajok és az elsuhanó táj sokkal érdekesebbek voltak annál, hogy holmi alvással fecsérelje el az időt..... Aztán a Déli pályaudvaron találkoztunk Timivel és Vilivel - srácok és anyukák egyaránt megörültek egymásnak. Útban a könyvtár felé végül győztek az álommanók, és Csongi elszenderedett, csakhogy ahogy beértünk a könyvtárba és megállt a babakocsi, kipattant a szeme. A max. 20 perces alvás alatt kicsit kipihente magát, így aztán egy ideig egész jól fogadta a sok új arcot. Vili közben leküzdötte a kezdeti szégyenlősségét, és gyönyörű, kópés mosollyal zsebelte be a jól megérdemelt figyelmet és bókokat a kollégáinktól. Öröm volt nézni, ahogy a könyvtáron belüli körút után bekebelezett egy felnőtt adagnyi ebédet, ellentétben Csongorral, aki a gondosan elkészített és becsomagolt babakajából egy kanállal sem volt hajlandó megenni. Nem csoda, hiszen már nagyon utolérte a fáradtság, már semmi sem volt jó sehogysem. Mikor elindultunk a könyvtárból, a babakocsiban álomba zuhant, és aludt kb. háromnegyed órát, míg átsétáltunk a Millenáris parkba.

Ez sem volt hosszú idő, de borzasztóan nagy meleg volt, és persze az a fránya babakocsi is megállt előbb-utóbb... A Millenárison aztán hempergett egy jót a pokrócon, aztán meg felváltva cipeltük a fenekét a csajokkal, míg a két nagyobb srác, Vili és Brúnó jót játszóterezett.

Összességében jól viselte a kiruccanást, büszke is voltam rá, de nagyon. Én pedig  jót beszélgettem a csajokkal, persze tudtuk volna még folytatni, de nem vagyok telhetetlen. Hiányoztok, csajok, de persze most már bátrabban pattanok vonatra/buszra a srácokkal, így gyakrabban láthatjuk majd egymást!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyesen.blog.hu/api/trackback/id/tr724507465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása